23948sdkhjf

Ny shopping portal er gået live

Katoni.dk er en ny online shopping portal med fokus på salg af tøj og sko til både kvinder og mænd. Katoni har et mål om at gøre det nemt og overskueligt at shoppe online.
Den nyopstartede virksomhed Baboon ApS er netop gået online med shopping portalen katoni.dk. Her er det erklærede mål ganske simpelt: at gøre det så let og overskueligt som muligt at shoppe tøj, sko og accessories online.

Som markedet for online shopping har været hidtil, har det til tider været nødvendig at besøge én webshop for at finde et par sko, en anden for at købe kjolen og en helt tredje for at shoppe accessories. Ofte besøger forbrugerne også adskillige webshops for med sikkerhed at finde frem til den bedste pris på varen. Det er slut nu, skriver firmaet i en meddelelse.

Samlet ét sted
Med katoni.dk er alt dette samlet ét sted. Selvom det betyder et enormt og meget bredt udvalg af tøj og sko, har det fra starten være intentionen at gøre katoni.dk både brugervenlig og overskuelig. Af samme grund er der adskillige filtre til rådighed, der alle hjælper til at gøre forbrugernes søgning så målrettet og specifik som muligt.

Desuden er shopping portalen udstyret med to filtre, som sikrer forbrugerne de bedste priser tilgængelige på internettet. Ved at søge efter aktuelle tilbud eller de varer, der er mest at spare på, finder forbrugerne frem til de webshops, hvor prisen er allerbedst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172